Foto's 2013

Verenigingsactiviteit

zondag 9 september 2013

 

Vanaf 14.30 uur druppelden de leden langzaam binnen en installeerde men zich op het terras met koffie etc. Om 15.00 uur begon het echte werk. Er werd twee uur fanatiek gekegeld. De kegelaars gingen er flink tegenaan en ook de kijkers waren enthousiast wanneer er gescoord werd. Rond 17.30 konden we genieten van een lekker dinertje. Dit werd voorafgegaan door de prijsuitreiking. De voorzitter van de vakkundige en eerlijke jury reikte de prijzen uit voor de drie beste kegelaars. Dat waren: Conrad Payne (1), Jan Goffin (2) en Wil Veugelers (3),
Zij mochten een of meer flessen in ontvangst nemen. De aanmoedigingsprijs ging naar Karel Ruiten. Hij ontving een oefenpakket in de vorm van een....kegelspel.

Middagconcert in Maastricht

zondag 29 september 2013

 

Na wij in 2010 met succes een concert verzorgd hadden in het Centre Ceramique in Maastricht kregen wij op 29 september jl. een nieuwe kans om ons daar te presenteren.
Het concert kenmerkte zich door de gevarieerde muziekkeuze van onze dirigent. Ook dit keer er weer veel liefhebbers van accordeonmuziek luisteren. Het applaus van het publiek getuigde van de waardering die zij voor ons optreden hadden.