Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Tiny ALbertz
een maand geleden

De Foto`s op de website staan er goed op, Roland je hebt je best weer gedaan.
Gr. Tiny

Henk Tiebosch
4 maanden geleden

Hallo Swentibolders! Vanuit België kijk Ik enorm uit om op dinsdag naar Guttecoven te rijden om heerlijk muziek te maken! Ondertussen heb ik al enkele mooie eenvoudige stukken klaarliggen om ons niveau weer spoedig op peil te brengen! Volhouden nog enkele weken! Groet Henk Tiebosch

Loes Grootjen
8 maanden geleden

Ik wens iedereen een hele fijne Kerst en een gezond 2021!
Hopelijk kunnen we het komend jaar weer knuffelen, terrasje pikken, lekker uit eten, elkaar ontmoeten.

Loes Grootjen
8 maanden geleden

Hartelijk dank voor de leuke geste! Wat een verrassing.
Erg leuk.

ALbertz Tiny
een jaar geleden

Website bekeken
ziet er goed uit.

Jo Peeters
een jaar geleden

Leuk initiatief: gefeliciteerd met mooie resultaat.

Roland
een jaar geleden

Geweldig dat we dat voor elkaar hebben gekregen. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om de geluidsopnamen te maken. Maar het resultaat mag er zijn. Alweer een Pr-stunt dank de medewerking van onze leden en "Friends" uit België en Duitsland. Ook lof voor de montage en enthousiasme van de dirigent
Misschien komt er nog een vervolg.

Henk Tiebosch
een jaar geleden

Als dirigent ben ik geweldig trots wat jullie met elkaar hebben neergezet! Dit is voor een vervolg vatbaar, misschien met “Yesterday”?

Brigitta
een jaar geleden

Mooi resultaat en heel fijne ervaring om er aan mee te werken.

webmaster
2 jaar geleden

Hier enkele reacties van mede muzikanten van deze Play-in 2019

Complimenten voor de dirigenten Henk en Niels. Onze eigen dirigent Henk is bij ons bekend, Niels is sympathiek en brengt het muzikaal met finesse. De appel valt niet ver van de boom, de muziekstukken waren niet te moeilijk een aangename ervaring.

Brigitta Cops

Als haren vergrijzen en botten verstijven is het belangrijk de boel door te smeren en olie te verversen door bijv. samen muziek te maken.
Muziek zorgt ervoor dat je leeft daarom is deze Play-in zo belangrijk en uiteraard gezellig!! Met goede humoristische begeleiding kom je al een heel eind. Proficiat aan al diegenen die het georganiseerd hebben en last but not
least aan de dirigenten.

Marlou Jacobs

Een geweldige dag met geweldige mensen, een prettige sfeer mooie arrangementen, goede dirigenten en een goede organisatie.

Joke Hoppener

`n hele leuke muzikale middag met leuke muzikanten, mooie muziek en goede dirigenten.

Rick de Boer

Voor mij was het een hele leerzame dag mooie muziekstukken. De catering was ook goed verzorgd, en ik vind het heel bijzonder om samen met andere muzikanten 48 accordeons en 1 saxofoon te mogen samenwerken.
Mijn complimenten aan de goede organisatie en de begeleiding. De volgende keer hoop ik zeker weer aanwezig te mogen zijn.

Henriëtte Smeets.

De muziek is lekker en de wafels ook.

Peter Golsteijn.

Een superleuke dag als mijn botten het nog volhouden, tot volgend jaar.

Toos Payne

Zoals altijd weer `n leuke dag gehad en plezierig om 2 dirigenten bezig te zien.

Isabelle Creemers

Na de regendruppels kwam ik in een warme gezellige sfeer binnen met veel bekenden. Leuke stukken en een goede begeleiding, volgende keer weer een gezellig samenzijn en samenspel.

Naam.????

Zo fris (buiten nat) om ontmoetingen te zien, niet moeten, met volle ‘goesting’ om eraan te beginnen. En dan de hele dag (samen) groeien, gesprekken beginnen met het onderwerp muziek. Dat worden dan kennismakingen met persoonlijke gesprekken. Dank aan de inzet en de organisatoren.

Jan Vrancken

Vanuit Brabant met ons ensemble naar het “verre” Limburg afgereisd.
Relaxte dag, hele fijne dirigenten! Gezellige muziek en vooral gevarieerde muziek. Heel leuk om met zoveel mensen op zo’n regenachtige dag, muziek te mogen maken. Veel groeten en tot volgend jaar.
Accordeon ensemble 4-8—16

Lieke van Beijnen

Bedankt voor de gezellige en leerzame dag. Hij is voorbijgevlogen. Gezellige muziek leuke deelnemers, enthousiaste dirigenten en een goede verzorging en organisatie. Het was Top.

Muzikale groeten van jullie muziekvrienden uit Kerkrade.
Hopelijk tot 8 november 2020 in Kerkrade.