Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Loes Grootjen
2 maanden geleden

Ik wens iedereen een hele fijne Kerst en een gezond 2021!
Hopelijk kunnen we het komend jaar weer knuffelen, terrasje pikken, lekker uit eten, elkaar ontmoeten.

Loes Grootjen
2 maanden geleden

Hartelijk dank voor de leuke geste! Wat een verrassing.
Erg leuk.

ALbertz Tiny
8 maanden geleden

Website bekeken
ziet er goed uit.

Jo Peeters
10 maanden geleden

Leuk initiatief: gefeliciteerd met mooie resultaat.

Roland
10 maanden geleden

Geweldig dat we dat voor elkaar hebben gekregen. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om de geluidsopnamen te maken. Maar het resultaat mag er zijn. Alweer een Pr-stunt dank de medewerking van onze leden en "Friends" uit België en Duitsland. Ook lof voor de montage en enthousiasme van de dirigent
Misschien komt er nog een vervolg.

Henk Tiebosch
10 maanden geleden

Als dirigent ben ik geweldig trots wat jullie met elkaar hebben neergezet! Dit is voor een vervolg vatbaar, misschien met “Yesterday”?

Brigitta
10 maanden geleden

Mooi resultaat en heel fijne ervaring om er aan mee te werken.

webmaster
een jaar geleden

Hier enkele reacties van mede muzikanten van deze Play-in 2019

Complimenten voor de dirigenten Henk en Niels. Onze eigen dirigent Henk is bij ons bekend, Niels is sympathiek en brengt het muzikaal met finesse. De appel valt niet ver van de boom, de muziekstukken waren niet te moeilijk een aangename ervaring.

Brigitta Cops

Als haren vergrijzen en botten verstijven is het belangrijk de boel door te smeren en olie te verversen door bijv. samen muziek te maken.
Muziek zorgt ervoor dat je leeft daarom is deze Play-in zo belangrijk en uiteraard gezellig!! Met goede humoristische begeleiding kom je al een heel eind. Proficiat aan al diegenen die het georganiseerd hebben en last but not
least aan de dirigenten.

Marlou Jacobs

Een geweldige dag met geweldige mensen, een prettige sfeer mooie arrangementen, goede dirigenten en een goede organisatie.

Joke Hoppener

`n hele leuke muzikale middag met leuke muzikanten, mooie muziek en goede dirigenten.

Rick de Boer

Voor mij was het een hele leerzame dag mooie muziekstukken. De catering was ook goed verzorgd, en ik vind het heel bijzonder om samen met andere muzikanten 48 accordeons en 1 saxofoon te mogen samenwerken.
Mijn complimenten aan de goede organisatie en de begeleiding. De volgende keer hoop ik zeker weer aanwezig te mogen zijn.

Henriëtte Smeets.

De muziek is lekker en de wafels ook.

Peter Golsteijn.

Een superleuke dag als mijn botten het nog volhouden, tot volgend jaar.

Toos Payne

Zoals altijd weer `n leuke dag gehad en plezierig om 2 dirigenten bezig te zien.

Isabelle Creemers

Na de regendruppels kwam ik in een warme gezellige sfeer binnen met veel bekenden. Leuke stukken en een goede begeleiding, volgende keer weer een gezellig samenzijn en samenspel.

Naam.????

Zo fris (buiten nat) om ontmoetingen te zien, niet moeten, met volle ‘goesting’ om eraan te beginnen. En dan de hele dag (samen) groeien, gesprekken beginnen met het onderwerp muziek. Dat worden dan kennismakingen met persoonlijke gesprekken. Dank aan de inzet en de organisatoren.

Jan Vrancken

Vanuit Brabant met ons ensemble naar het “verre” Limburg afgereisd.
Relaxte dag, hele fijne dirigenten! Gezellige muziek en vooral gevarieerde muziek. Heel leuk om met zoveel mensen op zo’n regenachtige dag, muziek te mogen maken. Veel groeten en tot volgend jaar.
Accordeon ensemble 4-8—16

Lieke van Beijnen

Bedankt voor de gezellige en leerzame dag. Hij is voorbijgevlogen. Gezellige muziek leuke deelnemers, enthousiaste dirigenten en een goede verzorging en organisatie. Het was Top.

Muzikale groeten van jullie muziekvrienden uit Kerkrade.
Hopelijk tot 8 november 2020 in Kerkrade.

Tiny Albertz
2 jaar geleden

Roland website ziet er goed uit

Laurent Theunissen
2 jaar geleden

Dit was een heel mooi optreden. De combinatie met dit goede accordeonorkest was muzikaal erg geslaagd! Ook een goed gekozen repertoire en een mooi meerstemmig arrangement van Isn't she lovely. En de zang van Slamaes... weer nog verder gegroeid!